Gerecse 50 - Megnyílt az online nevezés!

2015.03.01 16:06

Online nevezés

A gyorsabb és könnyebb rajt érdekében javasoljuk az online nevezést. A Gerecse teljesítménytúrákra a turistamagazin.hu felületén lehet az online nevezni . 
A nevezési díjat az OTP Bank biztonságos internetes fizetési felületén, kizárólag bankkártyával lehet kifizetni .

 

A nevezés folyamata

A gerecse50.hu aloldalain az ONLINE NEVEZÉS gombokra, menükre kattintva a turistamagazin.hu nevezési felületére jutunk.

Ki kell választani a Gerecse50-30-20-10 eseményt, majd a távot, amit teljesíteni szeretnénk.

Ezután, mivel a nevezés regisztrációhoz kötött, regisztrálni kell a turistamagazin.hu oldalra, illetve annak, aki már korábban regisztrált, be kell jelentkeznie. A regisztrációt vagy a bejelentkezést a nevezési folyamat közben is megtehetjük.

Regisztráció alatt vagy belépés után ki kell tölteni az űrlapot, el kell fogadni az adatvédelmi szabályzatot, és a kedvezményre jogosultnak meg kell jelölni azt a kedvezményt, amit igénybe kíván venni. A kedvezményre jogosító kártyát be kell mutatni a rajtnál!

Számlakérés esetén a megfelelő mezőt be kell jelölni.

Új regisztráció esetén a fizetés gombra kattintva a megadott email címre kiküldünk egy levelet. Az ebben található linkre kattintva kell megerősíteni a regisztrációt, a megerősítéssel együtt a fizetési folyamat is folytatódik: az OTP fizetési felületén kifizethetjük a nevezési díjat.

Akik már korábban regisztráltak a turistamagazin.hu oldalra, azok a  fizetés gombra kattintva az OTP rendszerébe jutnak, ahol biztonságosan kifizetik a nevezési díjat.

A fizetés bankkártyával lehetséges, a fizetés részleteiről a „Tájékoztatás a bankkártyás fizetésről” linken lehet tájékozódni.

Sikeres fizetés esetén egy vouchert kapunk, amit ki kell nyomtatni és el kell hozni a versenyre. A versenyen bemutatva elkérhetjük rajtlapot, ami tartalmazza a túra térképét, a pecsétek helyét és az egyéb szükséges információkat.

A rajtban a rajtlapon lévő vonalkód leolvasásával indul a túra, a célban ugyanezt a vonalkódot kell leolvastatni. A szintidő meghatározása a vonalkód rajtban és célban leolvasott időpontjaiból történik.

 

 

FONTOS!

  • Minden indulónak egyénileg kell neveznie, csoportos nevezés nem lehetséges.
  • A kapott voucher csak egyszer használható fel, az első bemutatást tudjuk elfogadni, így mindenkinek gondoskodnia kell arról, hogy a voucherét ne másolják le.
  • A rajtlap is csak egyszeri belépésre jogosít, az időmérés az első leolvasással indul
Forrás: Gerecse50
 

Téma: Gerecse 50 - Megnyílt az online nevezés!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása